dimecres, 1 de desembre del 2010

Carta d'opinió en relació a les noves retallades fetes públiques avui per J.L.R. Zapatero: Mercats i polítics contra la ciutadania

Una vegada més, el mercats imposen, els governs acaten i la ciutadania en patim les conseqüències. Divendres el govern Zapatero aprovarà l'enèsim paquet de mesures per fer front a la crisi. Ho ha fet públic només quatre dies després de trobar-se amb les 37 principals empreses de l'Estat. La recepta: privatitzar (aeroports i loteria), reduir els impostos a les empreses i eliminar els 426 euros que cobren els aturats de llarga durada. Vergonyós. Així pensa, un govern dit d'esquerres, fer front a la crisi? Carregant novament el cost de les mesures sobre els més febles mentre continua reduint els impostos dels que més tenen.

Per la majoria de la població la sortida de la crisi no es cap bona noticia: privatització, retallades socials i precarietat laboral legal. Tots els drets socials es sacrifiquen en nom dels mercats, per pagar la factura de la darrera gran orgia del capitalisme. No ho podem permetre, caldrà seguir lluitant pel que és nostre.

Assemblea Ciutadana de Ponent "Que la crisi la paguin els rics"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada