diumenge, 5 de juny del 2011

El moviment d'indignats de Lleida continua a Ricard Vinyes i convoca dos noves mobilitzacions

Aquesta nit s'ha desmuntat l'acampada que durant 18 dies ha centralitzat la indignació de molts lleidatans i lleidatanes, però les assemblees es continuaran celebrant cada dia a les 20h a la plaça Ricard Vinyes.
Paral·lelament, els ciutadans reunits en les assemblees d'indignats han acordat convocar dos noves mobilitzacions que donin continuïtat a la crítica a l'actual sistema polític i econòmic:

- Dissabte 11 de juny 11:30 a la Plaça Paeria: Escombrada popular a la seva democràcia.
En motiu del ple que constituïrà el nou ajuntament després de les eleccions, es convoca a tots els ciutadans indignats de la ciutat a fer palés el nostre malestar portant una escombra o una pala. Demostrem-los que el que cal netejar no és l'acampada de Ricard Vinyes (com van fer violentament el dia 27) sinó una classe política que no respon als interessos de la majoria de la societat.
A les 10:30 es realitzarà un taller de pancartes, cartrons, etc. perquè tothom pugui expressar la seva indignació. Posteriorment, a partir de les 14h a Ricard Vinyes hi haurà una paellada popular, activitats per a infants i a partir de les 19h concerts.

- Diumenge 19 de juny. Manifestació (en els propers dies es faran públics els detalls de la convocatòria)

D'altra banda, el moviment es fa present als barris i ja ha sorgit una convocatòria de cassolada i assemblea dels indignats del barri a Cappont (dimecres 8 de juny a les 20h a la plaça Sant Joan de Mata).

Altres convocatòries a les que s'ha acordat donar suport (convocades per les assemblees de Barcelona i del Pirineu) són:
- 14 de juny, quan s'ha decidit acampar davant del Parlament català per mostrar el rebuig als pressupostos antisocials que els diputats debatran en ple a partir de l'endemà.
- 17 de juny davant la seu de la Trobada d'Empresaris de l'Alt Pirineu que tindrà lloc a la Seu d'Urgell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada