dimecres, 15 de juny del 2011

Cassolada, assemblea i defensa de la sanitat de veïns indignats de Cappont

Aquest dimecres més d'una quarantena de veïns i veïnes de Cappont han fet sonar les seves cassoles per mostrar la seva indignació amb l'actual sistema polític i econòmic. Durant l'assemblea posterior els veïns han posat en comú reflexions entorn els fets del parc de la Ciutadella i han criticat el comportament de mitjans de comunicació i polítics per criminalitzar el moviment dels indignats aprofitant uns fets que encara cal aclarir i que alguns veïns han apuntat que fan olor a muntatge polític i policial. Per contra, han emfatitzat que ara cal fer valer un moviment de milers de persones i milers d'il·lusions i en aquest sentit s'ha decidit convocar al veïnat del barri a assistir a la manifestació de diumenge (18:30 Ricard Vinyes) per fer-lo visible.

Els veïns han decidit tornar a portar la indignació a la plaça Sant Joan de Mata i al CAP del barri la setmana vinent. Aquesta és la convocatòria: Dimecres 22 de juny: 14h Concentració durant 10 minuts davant del CAP. 20h. Pl. Sant Joan de Mata. Cassolada i assemblea.

Al matí s'ha realitzat la concentració que cada dimecres impulsen els treballadors dels CAPs de Ponent per rebutjar les retallades que pròximament es concretaran i a la que la primera assemblea d'indignats del barri va decidir donar suport.

Avui dijous els indignats del Casc Antic emplacen al veïnat a trobar-se a la plaça del Dipòsit (20h). Divendres tots els veïns i veïnes de Balàfia, Pardinyes, Clot i Secà estan cridats a les 20h davant del Zenkiu.

Podeu trobar més informació del moviment dels indignats de Lleida a http://www.assemblealleida.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada