dijous, 1 de juliol del 2010

Les cassoles han callat (de moment)

Lleida celebra la setena i darrera cassolada abans de l'estiu contra les retallades socials i la Reforma Laboral

L'Assemblea Ciutadana "Que la crisi la paguin els rics" valora molt positivament aquests dos mesos de protesta ciutadana

Més de cinquanta persones van participar aquest dijous 1 de juliol en la setena i darrera cassolada, abans de l'estiu, contra les retallades socials i la Reforma Laboral celebrada davant la seu del PSC-PSOE i del Ministeri d'Economia a Lleida. L'Assemblea Ciutadana "Que la crisi la paguin els rics" va fer una valoració molt positiva de tots aquests actes després de dos mesos de protesta ciutadana, apuntant la bona rebuda d'aquests. Aquest grup obert de ciutadans treballarà aquest estiu per començar a organitzar contactes amb entitats socials i polítiques de cara a preparar la propera vaga general. En els propers dies, es convocarà una assemblea oberta per recollir idees i reflexions en aquest sentit.

Durant set cassolades la plaça de l’IEI de Lleida ha esdevingut un espai d’expressió ciutadana on manifestar el nostre malestar i propostes enfront una situació que ja ha provocat més d’un milió d’aturats als Països Catalans i enfront la que els polítics estan responent retallant la despesa social per pagar un deute que nosaltres no hem provocat.

Cassolada rere cassolada, aquestes han generat propostes i demandes concretes per fer front a la crisi des de la ciutat en oposició a les retallades socials dels polítics. Després, davant la Reforma Laboral que ens han imposat ens hem carregat de raons per oposar-nos-hi.

No estem disposades a acceptar que la crisi representi l’excusa perfecta per retallar els drets socials i laborals. Prenem forces per treballar-hi perquè això només ha fet que començar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada