diumenge, 13 de juny del 2010

Cada dijous a les 19,45h cassolada popular davant la seu del PSC-PSOE i del Ministeri d'Economia a Lleida

Si les retallades socials i la Reforma Laboral no s'aturen... les cassolades tampoc:
Cada dijous a les 19,45h cassolada popular davant la seu del PSC-PSOE i del Ministeri d'Economia a Lleida (Plaça de l'IEI)
NO A LES RETALLADES SOCIALS. QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS

Demà dijous 10 de juny tindrà lloc la quarta de les cassolades sota el lema No a les retallades socials. Que la crisi la paguin els rics. Des de l'Assemblea Ciutadana creada en la primera cassolada et convidem a afegir-te, cada dijous, a aquest acte de protesta.
Volem convertir la plaça de l’IEI de Lleida en un espai d’expressió ciutadana on tothom pugui manifestar el seu malestar i les seves propostes enfront una situació que ja ha provocat més d’un milió d’aturats als Països Catalans i enfront la que els polítics estan responent retallant la despesa social per pagar un deute que nosaltres no hem provocat. [Vegeu el manifest]

Alhora, en la darrera cassolada vam fer públiques les quatre demandes concretes, en clau local, que vam aprovar i que volen ser un punt de partida de noves demandes al govern municipal per fer front a la crisi des de la ciutat:

1. Exigim a la Paeria el transport, aigua i llum gratuïts per les persones aturades.
2. Exigim que es doni suport institucional i polític a les persones que, degut a la crisi, no poden fer front a les hipoteques i es troben immerses en processos d'embargament: renegociació del deute sense interessos.
3. Demanem que la Paeria faci de mediadora per aturar el desnonament d'aquelles persones afectades per la crisi que no puguin pagar les seves hipoteques.
4. Requerim que es plantegi la necessitat de recuperar (o negociar amb els constructors la recuperació) tots aquells pisos desocupats de la ciutat per cedir-los en usdefruit a les persones necessitades.

Vine i digues la teva aquest dijous!
Que ens sentin els lladres i els seus còmplices!

Porta estris per fer soroll. Suma-t'hi i fes-ho córrer